maandag 16 mei 2011

als de man het huis uit is...

dan loop ik vlug naar boven om zijn computer in beslag te nemen en zo eens wat neer te pennen wat er in al die tijd gebeurd is..
Al die bloggende vrouwen die wekelijks of zelf beter dagelijks ietste vertellen hebben , daar hoor ik toch niet bij ! Maar doe toch een poging om deze blog staande te houden!

totaalprijs van de lapjes 10 euro , lang leve de retrobeurs... Maar tussen ons gezegd en gezwegen t was me toch veel te druk... Dan vindt je iets leuks , maar de rij die staat aan te schuiven is echt niet te doen lang.Slim zoals we zijn , ondernemen we een poging om alles te verstoppen. En dan maar hopen dat alles na een uurtje rond lopen nog steeds op dezelfde plaats ligt... En ja hoor alles lag er nog . zoals je op de foto kan zien is het toch nog de moeite geweest om te gaan. Nu enkel nog de stofjes verwerken zodat we er ook buiten deze virtuele wereld kunnen mee pronken!

Maar dan stel ik u toch met veel trots voor:
Mijn twee eerste realisaties
Een rokje voor ons Janne met hulp van meisjesmama
en een salopetje voor Jeroom 

Ok ik vind dat ik nu toch al een goede poging heb ondernomen om jullie wat meer te vertellen over mijn gedane zaken. Maar jammergenoeg moet ik wel zeggen dat er niets veranderd is aan mijn lijstje ... Ik vrees dat er zal kuis in gehouden worden of anders moet ik gewoon eens een rommelmarktje houden in onze tuin... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten