donderdag 17 maart 2011

plaats maken?

hup hier beginnen we dan ook maar eens aan een blog!
Misschien is dit een manier om ooit al de begonnen zetels af te werken, een gevolg van 3 jaar meubelstofferen ...
Verleden jaar de eerste zetel afgewerkt ! Mocht wel eens iets af werken na 2 jaar... Maar buiten die ene afgewerkte zetel stapelt de rest zich op. Ik kan ze helemaal niet allemaal zetten, maar afscheid nemen ? Dat kan ik ook heel moeilijk.Toch heeft die ene afgewerkte stoel geen plaatsje in eigen living , maar in het huisje van pepe Jonathan en Sara.
De 2 aziatische bèrgèren (gekregen van een klant omdat ze in haar weg stonden en ik er wel iets mee zou kunnen doen) zijn van plan om ooit naar de nieuwe woonst van Griet en Michael te verhuizen. Heb dan ook nog eens 2 zetels op de kopgetikt voor mijn zusje Maya. Een kadootje voor haar nieuwjaar (meme maya van ons janneke) in 2009 . In 2010 kreeg ze het stofferen kado , maar uiteindelijk staan ze nu half in stof en heeft ze gelukkig geen plaats om ze te zetten !
Nog voor ik aan de cursus Meubelstofferen begon was ik op zoek naar 2 crapeautjes... Op een oudere dame haar zolder stonden er nog 2 met een bijpassende tweezit. Jammer genoeg 'vuil' geel bedolven onder een parfum van kattenpis! Paar maanden daarna heb ik besloten om te beginnen aan de cursus, leek me wel leuk om zelf mijn crapeaus te herdoen! Zit nu dus in mijn laatste jaar , maar er nog steeds niet aan begonnen . In de 3 jaar zijn we niet verder geraakt dan stoelen zonder en met armleuningen! Pas op dat zullen nu wel kunnen :).

Heb er zo nog een paar staan ! zie lijstje met af te werken zetels...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten